Редактор: e-mail: снимка: БулфотоПодлезът на спирка Делфинариума“ във Варна, чийто таван рухна

...
Редактор: e-mail: снимка: БулфотоПодлезът на спирка Делфинариума“ във Варна, чийто таван рухна
Коментари Харесай

Рухналият подлез във Варна е ремонтиран основно преди 5 години с държавни пари

Редактор: 

e-mail: 

фотография: Булфото

Подлезът на спирка „ Делфинариума “ във Варна, чийто таван рухна през днешния ден, е ремонтиран главно преди 5 години по план за 8 млн. лв., отпуснати от държавния бюджет.

Сумата беше отпусната от държавното управление през март 2015 за повсеместен ремонт на бул. „ Княз Борис I ”, по който реорганизация претърпяха всички подземни уреди, които свързват градската част с Морската градина.

Подлезите бяха ремонтирани дружно с булеварда с цел да бъде сложена нова изолираност и да бъдат укрепени, поради съществуващите от години проблематични течове в тях.

Предполагаемата причина за сриването в подлеза до спирка " Делфинариум " във Варна е корозиране на детайлите, заяви, базирайки се на информация от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ към Община Варна. Не е постъпвала информация за напукване на тавана или стените в оборудването, оповестяват още от дирекцията.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР